Продуктова категория
Свържете се с нас

Нингбо Qianhao метал продукт Co., Ltd

Добави: No.2086 Ningheng Южна Road, Hengxi града, Yinzhou, Нингбо, Жейянг, 315131, Китай

Контакти: Роджър Цзян

Мобилен: +86-13906686835

Тел: +86-574-88065888 88063688

Факс: +86-574-88471818

Уебсайт:http://www.Casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

Електронна поща:Sale@Casting-Steel.com

Телефонна линия
+86-574-88065888

Изложба

Начало > ИзложбаСъдържание

Основни познания на мотокар камион диференциално механизъм

1. Мотокар предна ос диференциално роля: вал на главното предаване е въртящия момент, което позволява двете оси без постоянна ротация, за да отговарят на ляво и право колела не са равни на въртене изискванията.

2. обща Мотокар диференциално структура: основно от черупки, планетарни скорости (кръст вал и четири чадър gear форма), планетарни ос, ос предавка, коригира уплътнител, ос и т. н.

3. Мотокар диференциално работи: главно от няколко скорости, диск скорости, планетарни зъбни колела, задвижвани съоръжения за организиране, главно на използването на планетарни gear въртене и може да се превърне на принципа за преобразуване на действителната разлика в ролята на въртене за постигане на търна and въртене.

4. Когато Мотокар по права линия, планетна предавка не въртя (равно на ляво и надясно заедно като цяло), няма никаква роля в диференциал.

5. Мотокар предна ос диференциално класификация: конус колело (чадър) структура, структурата на цилиндрично колело, усукани и не усукана и т.н., текущата Мотокар за използването на по-широко използвани четири планети скорости (чадър скорости в състава), структура на усукване на състава на диференциала.

6. Когато Мотокар в завъртането, планетна предавка може да се върти и да завъртите, (въртене може да елиминира колело част от страна на ос скоростна властта да отстрани предавка (или спиране) да играе ролята на диференциално

7. срещу хлъзгане диференциал: основната употреба на принудителен на заключване (полу-ос) и автоматично заключване (половина ос) две, обикновен диференциал с блокаж на диференциала да завърши.


Съответното браншово познание